Ja, ik ben helemaal voor een contentstrategie. Zonder een strategie kun je nooit daadwerkelijk het verschil maken en zullen je berichten geen indruk maken. Toch blijkt één element altijd een succes: dieren! En dan het liefst de cutie-pie-versie van dieren. Dieren die samen knuffelen, samen spelen of ineens heel menselijk lijken. Dat heeft Android met dit filmpje goed bedacht.

Tags

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Annelies van Ek

Voor een communicatieadviseur is het belangrijk om je te blijven ontwikkelen. Deze website stimuleert mij om over mijn vak na te denken, visie te ontwikkelen en inspiratie op te doen. Passies hierin zijn leiderschap, verandercommunicatie en data.

Momenteel werk ik bij Philadelphia als manager team communicatie en sr. adviseur corporate communicatie.