Valentijnsdag. Blijkbaar hebben we een dag nodig om lief te hebben. En wat een stress levert het op, wanneer je verliefd bent op iemand, maar je nog niet weet of het wederzijds is. Van deze commerciële Amerikaanse hype, maken ook bedrijven en organisaties gebruik. Zie hier mijn top 3 valentijninhakers 2015:

1. PostNL – kus als postzegel

2. Ford Mustang – speed date

3. Douwe Egberts – LiefDE

liefDE

Tags

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Annelies van Ek

Voor een communicatieadviseur is het belangrijk om je te blijven ontwikkelen. Deze website stimuleert mij om over mijn vak na te denken, visie te ontwikkelen en inspiratie op te doen. Passies hierin zijn leiderschap, verandercommunicatie en data.

Momenteel werk ik bij Philadelphia als manager team communicatie en sr. adviseur corporate communicatie.