rijkdom

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinds twee weken probeer ik tot rust te komen tijdens mijn zwangerschapsverlof. Maar dat is lastiger dan verwacht. Ik mis mijn werk en de uitdagingen waarmee je elke dag te maken krijgt. Toch geeft het ook ruimte om dingen te doen waar ik normaal te weinig tijd of energie heb. Zo kreeg mijn Foodblog neusindeboter.com weer meer leven en kwamen de vaktijdschriften eindelijk uit hun plastic folie. En dat allemaal terwijl ik wacht op het grootste wonder uit mijn leven; wat een rijkdom!

Over rijkdom gesproken. Eindelijk had ik ook de tijd om de uitgebreide campagnefilmpjes te bekijken van de Triodos Bank. Ik zag telkens al de compilatie commercial, maar voor de volledige filmpjes moest je naar de website. Onder de noemer schathemeltjerijk vertellen mensen uit diverse perspectieven wat zij als rijkdom zien. Ik was enorm onder de indruk van de wijsheid achter de uitspraken en ze laten je echt nadenken over hoe wij tegenwoordig omgaan met geld. Verfrissend en daarmee wat mij betreft een zeer geslaagde campagne. Goed gedaan Triodos Bank!

Category
Tags

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Annelies van Ek

Voor een communicatieadviseur is het belangrijk om je te blijven ontwikkelen. Deze website stimuleert mij om over mijn vak na te denken, visie te ontwikkelen en inspiratie op te doen. Passies hierin zijn leiderschap, verandercommunicatie en data.

Momenteel werk ik bij Philadelphia als manager team communicatie en sr. adviseur corporate communicatie.