Thuisblijvers: ander woord voor partypoopers die geen zin hadden om te komen op een feestje. En tijdens deze lockdown heb ik best het idee dat ik het feestje van het vrije leven aan het missen ben. Misschien keek jij ook wel heel erg uit naar iets tofs: dat ene concert, 5 mei in Wageningen of gewoon lekker chillen met vrienden.

Op momenten dat mijn kinderen door de kamer rennen, ik ook moet thuiswerken en ik snak naar een high tea met mijn beste vriendin, dan wordt het me soms even te veel. Zeker als ik bedenk dat ik het nog minimaal 8 weken moet volhouden!

Het helpt me om muziek te luisteren. Met name het nummer Turn your eyes upon Jesus. Wanneer ik baal van alles wat niet doorgaat en ook steeds banger wordt van de nieuwsberichten over Corona, dan wil ik weer uitkijken naar iets goeds. Dan is er maar één plek waar mijn hart weer rustig wordt en dat is door te kijken in de liefdevolle ogen van Jezus: ‘het komt wel goed schatje, ik ben er bij’. ‘And the things of earth will grow strangely dim, in the light of Your glory and grace’. Stay safe!

Category
Tags

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Annelies van Ek

Voor een communicatieadviseur is het belangrijk om je te blijven ontwikkelen. Deze website stimuleert mij om over mijn vak na te denken, visie te ontwikkelen en inspiratie op te doen. Passies hierin zijn leiderschap, verandercommunicatie en data.

Momenteel werk ik bij Philadelphia als manager team communicatie en sr. adviseur corporate communicatie.